Aanmelden?

Ben je enthousiast? En denk je dat jouw hond goed past bij HondenThuis bij Esther? Bel of mail dan voor een vrijblijvende kennismaking. Bevalt deze jou en je hond? Dan maken we een afspraak waarbij je hond 2 aaneengesloten dagen (inclusief een nacht) op proef hiernaartoe komt. Je neemt op dat moment het vaccinatieboekje mee. Vooraf ontvang je mijn algemene voorwaarden en de logeerovereenkomst. Hierin kun je alle zaken noteren die voor mij van belang zijn om zo goed mogelijk voor jouw hond te kunnen zorgen.

Op proef

Tijdens de proefdagen kan ik je hond wat langer observeren en inschatten of hij past bij de rest van de honden. Daarnaast is het voor je hond fijn als hij hier al een keer gelogeerd heeft als je vakantieopvang zoekt. Voor de proefdagen betaal je het normale dagtarief.

 

En dan...

Bevalt de proefperiode jou en mij goed? Dan maken we afspraken voor de dag- of logeeropvang.

 

Boeken, annuleren of wijzigen

Wil je een boeking doen? Of een afspraak wijzigen of annuleren? Doe dit dan altijd per mail. Zo houd ik het overzicht over welke hond er wanneer is.

 

Medische zaken

Komt je hond hiernaartoe? Dan zorg je natuurlijk dat hij vrij is van vlooien.

 

Vaccinaties
Je hond moet door titerbepaling of enting beschermd zijn tegen de volgende ziekten:

  • parvo
  • HCC (leverziekte)
  • hondenziekte.

 

Niet verplicht is vaccinatie tegen:

  • de ziekte van Weil
  • kennelhoest. (geef je deze wel, in de vorm van neusdruppels dan moet dit 6 weken vóór je hond in de opvang komt)
    Lees hierover het nieuwsbericht op de volgende pagina
    Nieuws (hondenthuisbijesther.nl)

 

Sterilisatie/castratie

Is jouw teefje niet gesteriliseerd of gecastreerd? Houd dan goed bij wanneer ze voor het laatst loops is geweest. Tijdens de loopsheid is ze niet welkom. Een loopse teef zorgt voor veel onrust in de groep en de kans op een ongelukje is groot.

Breng je toch een teef die loops is of hier loops wordt? Dan betaal je € 5 per dag bovenop het geldende tarief. Dit omdat ik je hond dan volledig moet afzonderen van de andere honden.

 

Voor intacte reuen geldt dat die in beperkte mate welkom zijn. Dit om de rust in de groep te bewaren. Het maximum daarvan is inmiddels bereikt.